banner
banner

BAKAN GÜRLEK ANTİK KENTE HAYRAN KALDI!

Düzce’de Prusias Ad Hypium Antik Kenti’ni ziyaret eden Adalet Bakanı Akın Gürlek, Batı Karadeniz’in “Efes’i” olarak adlandırılan bölgeye hayran kaldı.     Düzce’de birtakım ziyaretlerde bulunan Adalet Bakanı Akın Gürlek’in..

BAKAN GÜRLEK ANTİK KENTE HAYRAN KALDI!
Yayınlanma: Güncelleme: 22 views

Düzce’de Prusias Ad Hypium Antik Kenti’ni ziyaret eden Adalet Bakanı Akın Gürlek, Batı Karadeniz’in “Efes’i” olarak adlandırılan bölgeye hayran kaldı.

 

 

Düzce’de birtakım ziyaretlerde bulunan Adalet Bakanı Akın Gürlek’in son durağı Batı Karadeniz’in “Efes’i” olarak adlandırılan Konuralp bölgesindeki Prusias Ad Hypium Antik Kenti oldu. Bakan Gürlek, bölgenin İstanbul’a en yakın antik kent olma özelliğine sahip olduğunu belirterek, yürütülen çalışmaların dikkat çekici olduğunu ifade etti. Gürlek, “İstanbul’a en yakın antik kent Düzce’de. Burada çok güzel çalışmalar yapılıyor. Başkanımızın (Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü) hedefi haftada 10 bin turistin bu bölgeye gelmesi. Gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını görüyoruz. Tarihe merakı olan vatandaşlarımızı Düzce’ye bekliyoruz” dedi.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgede devam eden istimlak davalarına dikkat çekti. Özlü, sürecin hızlandırılması gerektiğini ifade etti.

banner

İLK YORUMU SİZ YAZIN

banner
canlı casino siteleri

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.